Excl. BTW

Bestelwagens

Ontdek onze uitgebreide bestelwagenverhuur, uw betrouwbare partner voor al uw transportbehoeften!

Of u nu goederen wilt verplaatsen, meubels wilt vervoeren, of een verhuizing plant, onze bestelwagens zijn ontworpen om aan uw eisen te voldoen.

Veelgestelde vragen

In het geval van een kleinere verhuizing kunt u vaak uit de voeten met een Small of Medium bestelwagen. Bij twijfel raden wij altijd aan om de grotere bestelbus te huren.

Nee, wij rekenen geen extra huurkosten aan voor personen jonger dan 21 jaar maar je bent wel verplicht om de omnium verzekering te nemen die je een verminderend eigen risico tot €500 garandeert.

Meerdere mensen mogen in het gehuurde voertuig rond rijden. Voor elke bestuurder gelden dezelfde eisen. We rekenen geen extra kosten voor extra bestuurder.

U kunt bij DDV verhuur al bestelwagen huren vanaf €23 per dag. Hierbij zijn 100 KM per dag en een aansprakelijkheidsverzekering bij inbegrepen.

Onze bestelwagens bieden voldoende laadruimte en zijn geschikt voor diverse ladingen. Of het nu gaat om zakelijke doeleinden of particuliere projecten, onze bestelwagens zijn uw ideale metgezel.

Bij onze bestelwagenverhuur staat flexibiliteit voorop. We bieden diverse modellen en formaten, zodat u de juiste bestelwagen kunt kiezen die perfect aansluit op uw behoeften.

Onze bestelwagens zijn goed onderhouden en worden regelmatig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze in topconditie zijn en betrouwbaar werken.

Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste bestelwagen die aan uw specifieke vereisten voldoet. Wij bieden flexibele huuropties en advies om ervoor te zorgen dat uw transport soepel en efficiënt verloopt.

Maak uw transportklus gemakkelijk en succesvol met onze bestelwagenverhuur. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer uw bestelwagen voor de gewenste periode. We kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij een probleemloze en doeltreffende transportervaring!

Particulier of professioneel? _ DDV VERHUUR_ staat elke dag voor je klaar om een perfecte en complete service te leveren.

  • Onze zuinige huurwagens zijn steeds toegestaan in de lage emissiezones.
  • Het Franse Ecovignet kan aangevraagd worden.
  • Alle voertuigen hebben airco, navigatie en cruisecontrol.
  • Er is keuze uit zowel manueel als automatisch schakelen.
  • De huurprijs is inclusief meerdere bestruurders.