Excl. BTW

Dumpers

Ontdek onze verhuur van dumpers met een laadvermogen tot 800 kg, uw ideale partner voor het verplaatsen van zware ladingen en bouwmaterialen!

Onze dumpers zijn ontworpen om de klus te klaren en bieden een efficiënte en betrouwbare oplossing voor al uw transportbehoeften.

Veelgestelde vragen

Wij blijven steeds open ook tijdens het bouwverlof.

Neen, huren wordt steeds per dag gedaan.

  • Al onze voertuigen worden volgetankt meegegeven.
  • We raden je dan ook aan om het voertuig met een volle tank terug in te leveren. Zo niet, dan tanken wij het voertuig voor je vol en verrekenen we de tankkosten op uw factuur.

Breng steeds uw identiteitskaart mee en eventueel spanriemen zodat u het toestel veilig kan vastmaken. 

Met een laadvermogen tot 800 kg zijn onze dumpers geschikt voor diverse projecten, of het nu gaat om bouw- en sloopwerkzaamheden, tuinaanleg of landschapsprojecten.

Onze dumpers zijn compact, maar krachtig, waardoor ze gemakkelijk manoeuvreerbaar zijn op krappe bouwplaatsen of moeilijk bereikbare locaties.

Bij onze dumperverhuur staat veiligheid voorop. Onze dumpers worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze in optimale conditie verkeren en veilig kunnen worden gebruikt.

Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste dumper die perfect aansluit op uw specifieke projectvereisten.

Maak uw bouw- of tuinproject gemakkelijk en efficiënt met onze dumperverhuur. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer uw dumper voor de gewenste periode. We kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij een succesvolle en moeiteloze uitvoering van uw project!