Excl. BTW

Koelwagens

Ontdek onze verhuur van koelwagens, uw ideale partner voor het koel houden van uw goederen en producten tijdens transport!

Onze koelwagens zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat uw bederfelijke waren en temperatuurgevoelige goederen in optimale conditie blijven.

Veelgestelde vragen

U kunt bij DDV verhuur al een koelwagen huren vanaf €120,00 per dag. Hierbij zijn 100 KM per dag en een aansprakelijkheidsverzekering bij inbegrepen.

  • Al onze voertuigen wroden volgetankt meegegeven.
  • We raden je dan ook aan om het voertuig met een volle tank terug in te leveren. Zo niet, dan tanken wij het voertuig voor je vol en verrekenen we de tankkosten op uw factuur.

Bij het afhalen van het voertuig dient u een betaalkaart, rijbewijs en ID/paspoort mee te nemen.

Nee, wij rekenen geen extra huurkosten aan voor personen jonger dan 21 jaar maar je bent wel verplicht om de omnium verzekering te nemen die je een verminderend eigen risico tot €500 garandeert.

Meerdere mensen mogen in het gehuurde voertuig rond rijden. Voor elke bestuurder gelden dezelfde eisen. We rekenen geen extra kosten voor extra bestuurder.

Of u nu voedsel, bloemen, farmaceutische producten of andere gekoelde goederen moet vervoeren, onze koelwagens bieden de perfecte oplossing om de gewenste temperatuur te handhaven.

Onze koelwagens zijn uitgerust met geavanceerde koelsystemen die betrouwbaar en energiezuinig zijn, waardoor uw goederen veilig en vers blijven, zelfs tijdens langere transporten.

Bij onze koelwagenverhuur staat flexibiliteit voorop. We bieden diverse formaten en laadcapaciteiten, zodat u altijd een koelwagen kunt kiezen die perfect aansluit op uw specifieke behoeften.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste koelwagen en om u te voorzien van alle benodigde informatie en instructies voor een probleemloze en veilige koeltransportervaring.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met onze koelwagenverhuur. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer uw koelwagen voor de gewenste periode. We kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij een succesvol en gekoeld transport van uw waardevolle goederen!

Particulier of professioneel? DDV VERHUUR staat elke dag voor je klaar om een perfecte en complete service te leveren.

  • Onze zuinige huurwagens zijn steeds toegestaan in de lage emissiezones.
  • Het Franse Ecovignet kan aangevraagd worden.
  • Alle voertuigen hebben airco, navigatie en cruisecontrol.
  • Er is keuze uit zowel manueel als automatisch schakelen.

De huurprijs is inclusief meerdere bestuurders.