Excl. BTW

Kraan

Ontdek onze verhuur van mobiele kranen, uw sleutel tot efficiënt hijsen en tillen op elke gewenste locatie!

Onze mobiele kranen bieden een veelzijdige oplossing voor al uw hijs- en transportbehoeften, waar u ook werkt.

Veelgestelde vragen

Wij blijven steeds open ook tijdens het bouwverlof.

Neen, huren wordt steeds per dag gedaan.

Voor de huur van onze Böcker AHK36 kraan maken we graag een offerte op maat. Laat uw gegevens na op onze website en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het nummer: +32 51 79 27 35

Ja, in overleg kan de Böcker AHK36 kraan kosteloos bij een andere vestiging worden ingeleverd. Meer weten over het terugbrengen van je aanhangerskraan? Stuur uw vraag naar info@ddv-verhuur.be

Indien de annulering binnen 48 uur voor de ophaaltijd plaatsvindt, heeft DDV het recht om het volledige bedrag in rekening te brengen. Als de annulering voor de 48-uur termijn plaatsvindt, hoeft u slechts 10% van de huurprijs te betalen. Voor vragen over annulering kunt u contact met ons opnemen via info@ddv-verhuur.be

Of het nu gaat om bouwprojecten, infrastructuurwerken, industriële toepassingen of andere hijstaken, onze mobiele kranen zijn ontworpen om krachtig en betrouwbaar te zijn, zelfs op de meest uitdagende terreinen.

Met hun wendbaarheid en flexibiliteit kunnen onze mobiele kranen gemakkelijk toegang krijgen tot krappe ruimtes en lasten precies op de juiste plek plaatsen.

Onze kranen zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties en worden regelmatig geïnspecteerd, zodat u met gemoedsrust de kritieke hijstaken kunt uitvoeren.

Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste mobiele kraan die aan uw specifieke projecteisen voldoet. Wij bieden ook technische ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat uw hijstaken veilig en efficiënt worden uitgevoerd.

Kies voor kracht en precisie met onze mobiele kraanverhuur. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een kraan te reserveren. We kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij succesvolle en probleemloze hijstaken op elke locatie!