Excl. BTW

Trailers

Ontdek onze verhuur van auto- en reclametrailers, uw complete oplossing voor zowel het veilig vervoeren van voertuigen als het effectief promoten van uw bedrijf of evenement!

Onze autotrailers zijn speciaal ontworpen om auto's, motorfietsen en andere voertuigen moeiteloos te transporteren.

Veelgestelde vragen

Bij het afhalen van het voertuig dient u een betaalkaart, rijbewijs BE en ID/paspoort mee te nemen.

Indien de annulering binnen 48 uur voor de ophaaltijd plaatsvindt, heeft DDV het recht om het volledige bedrag in rekening te brengen. Als de annulering voor de 48-uur termijn plaatsvindt, hoeft u slechts 10% van de huurprijs te betalen. Voor vragen over annulering kunt u contact met ons opnemen via info@ddv-verhuur.be

Voor onze gespecialiseerde autotrailers maken we graag een offerte op maat. Laat uw gegevens na op onze website en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het nummer: +32 51 79 27 35

Ja, in overleg kan de autoambulance kosteloos bij een andere vestiging worden ingeleverd. Meer weten over het terugbrengen van de Brian James Trailer? Stuur uw aanvraag naar info@ddv-verhuur.be

Met hun robuuste constructie en geavanceerde beveiligingssystemen, zorgen onze autotrailers ervoor dat uw voertuigen veilig op hun bestemming aankomen.

Maar dat is niet alles! Onze reclametrailers bieden u ook een unieke mogelijkheid om uw merk, product of boodschap te presenteren aan een breder publiek. Met voldoende ruimte voor opvallende graphics en reclameborden, trekt u gegarandeerd de aandacht van potentiële klanten, waar uw trailer ook naartoe gaat.

Bij onze auto- en reclametrailerverhuur staat klanttevredenheid voorop. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste trailer die perfect aansluit op uw specifieke behoeften.

Wij bieden flexibele huuropties en betaalbare tarieven, zodat u altijd een oplossing vindt die past bij uw planning en budget.

Kies voor veelzijdigheid en impact met onze auto- en reclametrailerverhuur. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer uw trailer voor de gewenste periode. We kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij een succesvolle en opvallende promotie van uw voertuigen en bedrijf!