Excl. BTW

Minibussen

Ontdek onze verhuur van minibussen, uw ideale keuze voor comfortabel en flexibel personenvervoer!

Onze minibussen bieden voldoende ruimte en zitplaatsen, waardoor ze perfect zijn voor groepsreizen, familie-uitjes, bedrijfsuitstapjes en meer.

Veelgestelde vragen

U kunt bij DDV verhuur al een minibus met 9 zitplaatsen huren vanaf €89,00 per dag. Hierbij zijn 100 KM per dag en een aansprakelijkheidsverzekering bij inbegrepen.

  • Al onze voertuigen worden volgetankt meegegeven.
  • We raden je dan ook aan om het voertuig met een volle tank terug in te leveren. Zo niet, dan tanken wij het voertuig voor je vol en verrekenen we de tankkosten op uw factuur.

Bij het afhalen van het voertuig dient u een betaalkaart, rijbewijs en ID/paspoort mee te nemen.

Nee, wij rekenen geen extra huurkosten aan voor personen jonger dan 21 jaar maar je bent wel verplicht om de omnium verzekering te nemen die je een verminderend eigen risico tot €500 garandeert.

Meerdere mensen mogen in het gehuurde voertuig rond rijden. Voor elke bestuurder gelden dezelfde eisen. We rekenen geen extra kosten voor extra bestuurder.

Of u nu met een kleine groep op pad gaat of met een groter gezelschap wilt reizen, onze minibussen zijn beschikbaar in verschillende formaten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Onze minibussen zijn goed onderhouden en voorzien van moderne voorzieningen om uw reis comfortabel en aangenaam te maken. Met airconditioning en voldoende bagageruimte kunt u met gemak en ontspanning genieten van uw reis.

Bij onze minibussenverhuur staat veiligheid en klanttevredenheid voorop. Onze minibussen worden regelmatig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze in uitstekende staat verkeren.

Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste minibus die perfect aansluit op uw reisplannen. Wij bieden flexibele huuropties en betaalbare tarieven, zodat u altijd de beste oplossing krijgt die past bij uw planning en budget.

Geniet van het gemak en comfort van onze minibussen voor uw volgende reis. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer uw minibus voor de gewenste periode. We kijken ernaar uit om u en uw gezelschap een fantastische en zorgeloze reiservaring te bieden!

Particulier of professioneel? DDV VERHUUR staat elke dag voor je klaar om een perfecte en complete service te leveren.

  • Onze zuinige huurwagens zijn steeds toegestaan in de lage emissiezones.
  • Het Franse Ecovignet kan aangevraagd worden.
  • Alle voertuigen hebben airco, navigatie en cruisecontrol.
  • Er is keuze uit zowel manueel als automatisch schakelen.

De huurprijs is inclusief meerdere bestuurders.