Excl. BTW

Minigraaf kranen

Ontdek onze verhuur van minigraafkranen tot 1.8 ton, uw ideale keuze voor nauwkeurig graafwerk in kleine en beperkte ruimtes!

Onze minigraafkranen zijn compact, maar krachtig, waardoor ze perfect zijn voor diverse graaf- en grondverzetwerkzaamheden.

Veelgestelde vragen

Breng steeds uw identiteitskaart mee en eventueel spanriemen zodat u het toestel veilig kan vastmaken. 

Wij blijven steeds open ook tijdens het bouwverlof.

Neen, huren wordt steeds per dag gedaan.

  • Al onze voertuigen worden volgetankt meegegeven. We raden je dan ook aan om het voertuig met een volle tank terug in te leveren. Zo niet, dan tanken wij het voertuig voor je vol en verrekenen we de tankkosten op uw factuur.

Met een graafcapaciteit tot 1.8 ton bieden onze minigraafkranen voldoende kracht om efficiënt te graven, grond te verplaatsen en kleine taken uit te voeren op bouwplaatsen, tuinen en andere krappe locaties.

Onze minigraafkranen zijn uitgerust met moderne technologieën en eenvoudig te bedienen, waardoor zelfs onervaren gebruikers gemakkelijk met de machines kunnen werken.

Bij onze minigraafkraanverhuur staat veiligheid voorop. Onze kranen worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze in topconditie verkeren en veilig kunnen worden gebruikt.

Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste minigraafkraan die perfect aansluit op uw specifieke projectvereisten. Wij bieden ook technische ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat uw graafwerkzaamheden soepel en efficiënt verlopen.

Kies voor precisie en prestatie met onze verhuur van minigraafkranen tot 1 ton. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een kraan te reserveren. We kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij een succesvolle en probleemloze uitvoering van uw graafprojecten!