Excl. BTW

Over Ons

DDV Automotive is een groeiend autoverhuurbedrijf met 5 gedreven medewerkers. We staan elke dag voor je klaar om een perfecte en complete service te leveren. We bieden je advies bij de keuze van je voertuig, begeleiden je bij het afhalen en terugbrengen van je huurwagen en staan in voor een 24/7 telefonische bijstand. Reken daarnaast ook op een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding en een vlotte, veilige online betaling of betaling bij afhalen in een van onze locaties.

Ons goed onderhouden wagenpark bestaat uit nieuwe, volledig omnium verzekerde voertuigen, van maximaal 4 jaar oud. Van vlotte stadswagens tot grote gezinswagens en minibusjes: je vindt in ons aanbod zeker wat je zoekt.

We beschikken bovendien over bestelwagens in verschillende volumes, geschikt voor een kleine verhuis tot het vervoeren van een inboedel of bouwmateriaal.

Van plan om te verhuizen? Dan staan wij je bij met een huurassortiment verhuismateriaal zoals beschermende dekens, verhuisdozen en paletten. Kortom, alles voor een vlotte verhuis of transport van divers materiaal.

ddv-medewerkers.webp

Auto huren? Maak snel je keuze uit ons aanbod

Heeft je bedrijf dringend nood aan een vervangwagen of een extra voertuig tijdens drukke periodes? Leveranciers en koeriersbedrijven kunnen steeds bij ons terecht voor last-minute reservaties.

Naast personen- en bestelwagens vind je in ons aanbod een mooie selectie luxewagens van verschillende premiummerken. Onze luxe huurwagens zijn ideaal voor verplaatsingen tijdens feesten en bedrijfsevents of een comfortabele autoreis, waarbij je elke dag de kans krijgt om je gehuurde premiumwagen in de kleinste details te ontdekken. Ga je graag voluit in stijl tijdens je events of feestelijkheden? DVV Automotive biedt je ook de mogelijkheid om luxewagens met chauffeur te huren.

Bekijk ook ons aanbod aanhangwagens, perfect voor het vervoeren van klein materiaal tot omvangrijke stukken, trailers, autotransporters en mobiele reclamepaneelwagens. Ook onze aanhangwagens zijn zowel voor korte als langere periodes te huur.

ddv workspace.webp
thumb_5rollingklein.webp
8rollingklein.webp
1105klein.webp
12rollingklein.webp
10rollingklein.webp
1101klein.webp
9rollingklein.webp
11rollingklein.webp
1106klein.webp
6rollingklein.webp
1102klein.webp
1108klein.webp