Excl. BTW

Personenwagens

Ontdek onze uitgebreide personenwagenverhuur, uw sleutel tot onafhankelijkheid en comfort tijdens uw reizen!

Bij ons kunt u kiezen uit een gevarieerde vloot van hoogwaardige personenauto's die aan al uw mobiliteitsbehoeften voldoen.

Veelgestelde vragen

Dat kan zeker. Bel of mail ons zeker voor meer info.

In het reservatiesysteem worden alle kosten netjes weergegeven. Op het einde van je boeking weet je alles. Er zijn geen verborgen kosten.

Inclusief de huurprijs:

  • Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) met een vrijstelling (franchise) van €1500.
  • Omnium verzekering met een vrijstelling van 3% van de cataloguswaarde.
  • Een groot aantal gratis kilometers afhankelijk van de huurperiode en van het type voertuig.
  • Autopechverhelping binnen Europa (lijst landen – zie bij vraagMag ik met het voertuig in het buitenland rijden?) en dit 24/7.
  • Ecovignet Frankrijk
  • Navigatie (GPS)
  • Airco
  • Assistentie, depannage en autopechverhelping. Pechverhelping is alleen inbegrepen indien het een technische fout aan het voertuig betreft. Bij een fout veroorzaakt door de huurder wordt een meerprijs voor pechverhelping aangerekend, afhankelijk van de locatie en het tijdstip van de depannage.

Exclusief de huurprijs:

  • Brandstof: de brandstoftank is vol bij afhaling van het voertuig en dient opnieuw vol te zijn bij inlevering van het voertuig. Lukt het niet om te tanken, dan tanken wij het voertuig voor u vol. De prijs van deze tankbeurt wordt toegevoegd op de eindfactuur.
  • Er wordt verwacht dat het voertuig zowel aan de binnen- als buitenzijde proper ingeleverd wordt. Een basisreiniging is door ons voorzien. Indien het voertuig niet netjes ingeleverd wordt, wordt er een meerprijs aangerekend voor de reiniging.
  • Opties (bv een verhuispakket, skibox, … ) zijn niet voorzien in de huurprijs.
  • Waarborg: de waarborg dient bij afhaling betaald te worden. Dit kan met cash, bancontact of kredietkaart. De waarborg is afhankelijk van het voertuig.

Meerdere mensen mogen in het gehuurde voertuig rond rijden. Voor elke bestuurder gelden dezelfde eisen. We rekenen geen extra kosten voor extra bestuurder.

Het is mogelijk om naast het voertuig opties te reserveren. Zo is het mogelijk om extra verhuismateriaal (verhuispakket, linten, verhuisdekens, transpallet, steekwagens, rolplanken, …) te huren of sneeuwkettingen, dakdragers of een skibox voor de wintersporten. Voor deze opties wordt er een meerprijs gerekend.

De extra’s kunnen aangevraagd worden tijdens de online reservatie. Indien je dit achteraf nog wil bijbestellen, neem hiervoor dan tijdig contact op met het filiaal van afhaling.

Een wagen huren op een zondag of feestdag is mogelijk. Hiervoor dien je het reservatieformulier in te vullen met de gewenste dag. Vervolgens zullen we jou contacteren om af te spreken wanneer het voertuig afgehaald kan worden. Naargelang de beschikbaarheid, is dit mogelijks een dag op voorhand.

Het voertuig verlengen kan uitsluitend door contact op te nemen met het filiaalwaar je het voertuig hebt afgehaald. De verlenging is pas definitief van zodra dit ook per mail bevestigd wordt.

Of u nu een compacte auto nodig heeft voor stadsverkenning, een ruime sedan voor zakenreizen of een comfortabele SUV voor avontuurlijke roadtrips, wij hebben de perfecte personenwagen voor u.

Onze personenauto's zijn uitgerust met moderne voorzieningen en geavanceerde veiligheidssystemen, zodat u met gemoedsrust kunt genieten van uw reis.

Bij onze personenwagenverhuur staan klanttevredenheid en flexibiliteit centraal. Wij bieden betaalbare tarieven en diverse huuropties, zodat u altijd een oplossing vindt die past bij uw behoeften en budget.

Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste personenwagen die perfect aansluit op uw reisplannen.

Geniet van de vrijheid om te gaan waar u wilt, wanneer u wilt, met onze personenwagenverhuur. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer uw ideale personenauto voor de gewenste periode. We kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij een comfortabele en onvergetelijke reiservaring!